• Pyöräile Kisakalliossa

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

lokakuu 2021

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Yläkoululeiri 2021-2022 Suunnistus SU-TO vko 44
X

Yläkoululeiri 2021-2022 Suunnistus SU-TO vko 44

Alkaa
31.10.2021
Päättyy
4.11.2021

*** KUTSULEIRI ***

Yläkoululeirit on tarkoitettu vain henkilökohtaisen kutsun saaneille urheilijoille.

Tästä linkistä ilmoittaudutaan suunnistuksen su-to -leirille 31.10.-4.11.2021. Sunnuntaina leirille tulee saapua klo 18.30-20.30 välisenä aikana.

Huomioittehan, että ensimmäisen leirimaksun yhteyteen oli lisätty materiaalimaksu 20€ (Kasva urheilijaksi -työkirja ja leiripaita). Jos urheilija ei ollut ensimmäisellä leirillä, materiaalimaksu maksetaan Kisakallion vastaanottoon leirille saavuttaessa (kortti- tai käteismaksu). 

 

 

Varaa

Läntinen Uusimaa pyöräilijän paratiisi

Kisakallio pyöräilijälle

Kisakallion Urheiluopisto sijaitsee Lohjalla Karnaisten kylässä Karnaisten niemen pohjoisosassa 

Läntisen Uudenmaan tiet ja mm. Kisakallion kuntopolut tarjoavat erinomaiset puitteet harrastaa pyöräilyä. Kisakalliosta lähtevä 2019 valmistunut pyörätie ja sen uusi asfaltti yhdistää urheiluopiston Lohjan ja Länsi-Uusimaan pyöräteille ja tarjoaa näin loistavat reitit niin maantiepyöräilijälle kuin gravel -pyöräilijälle.

Kisakallion mäkinen kuntopolkuverkosto tarjoaa puolestaan maastopyöräilijälle tai fatbike leveärekaisella pyörällä ajavalle sopivia haasteita.

VUOKRAA FATBIKE Kisakalliosta ja ihastu pyörän maasto-ominaisuuksiin! 

Karnaisten korvessa maastopyöräilijöille ei ole reittejä mutta niin Suoniementaipaleelta kuin Jantoniementieltä lähtevät huoltotiet tarjoavat jopa ensimmäistä kertaa fatbilellä ajavalle upean elämyksen ja mahdollisuuden ajaa joko Sorvalammen tai Ahvenalammen laavulle (katso kartta). 

REITTIVINKKEJÄ 

Legendaarinen Lohjanjärven ympäripyöräily on jokainen maantiepyöräilijän bucket-listalla. Kisakalliosta lähtö ja paluu tarkoittaa mukavaa noin 80 km maaseutumaisemaa asfaltilla.

Kisakallion kuntopolut (alla olevassa kartassa punaisella) on pääasiassa kovapohjaista hiekkaa tai metsäautotien tyylistä vaihtelevaa uraa ja on ajettavissa mikäli Sinulla on hiukan kokemusta ja pohjetta ajamiseen. Hiekkatiemäiset kuntopolut käy teknisesti myös ensikertalaiselle mutta fyysisesti joku mäki saattaa olla haastava, silloin pitää laittaa pienin vaihde silmään.

Karnaisten korvessa (kartassa puna-keltaisella merkinnällä) ainoat ajettavat urat ovat ns huoltotiet Sorvalammelle ja Ahvenalammelle.  Maastossa EI ole merkintöjä. Kyseiset huoltotiet vaativat jo hiukan enemmän, myös kartanlukutaitoa, mutta Fatbikellä tavallisen pyöräilyn hallitseva ensikertalainenkin pääsee kokemaan oikean maastossa ajamisen nautinnon. HUOM! Sorvalammen ja Ahvenalammen väliset polut ei ole ajettavissa!

KISAKALLION AJETTAVAT ULKOILUREITIT

LOHJANHARJUN MTB REITTI 

Maastopyöräilijöille suunniteltu ja hyvin merkitty Lohja Trails reitti kulkee Lohjan keskustan tuntumassa Lohjanharjun vaihtelevassa maastossa. Reitin pituus on n 8 km. Reitin lähtö- ja päättymispaikka ovat Lohjan jäähallin kulmassa. Reitti lähtee puuhun ripustetun suuren kyltin alta. Parkkitilaa on runsaasti jäähallin ja uimahallin parkkialueilla. Reitti rakentuu useammasta erilaisesta osiosta. Tutustu reittiohjeeseen ja -karttaan etukäteen. Reitin alkuosan Korpi-osuus on teknisesti haastavin. Lisäksi matkan varrella on muutama rakennettu hyppyri, silta ja tuettu mutka eli bermi. Reitistä on tehty myös Strava-segmenttejä.

LUE LISÄÄ JA TUTUSTU LOHJA TRAILS KARTTAAN

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  

"Onnellinen se, joka on niin terve, että voi lähteä retkelle, ja vielä onnellisempi se terve, joka ymmärtää lähteä retkelle"

Kisakallion perustaja Kaarina Kari vuonna 1937