• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2021

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
Tiina Stenin korisleiri 2021
Laura Lepistön kesäleiri 2021
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
Tiina Stenin korisleiri 2021
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Roosa Koskelon lentisleiri tytöille
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.
Villen ja Petun pelileiri 2021
X

Tiina Stenin korisleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 20.-23.6.2021

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä! 

Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. 
 
Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista.
 
Vuoden 2021 leiri on suunnattu 2006-2011 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä.
 
Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!

 
Lisätiedot:
 
Jukka Kataja
myyntipäällikkö
jukka.kataja@kisakallio.fi
044-777 8936
Lisätietoja >> Varaa
X

Laura Lepistön kesäleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

LAURA LEPISTÖN KESÄLEIRILLE 20.-23.6.2021- LISÄTTY RYHMÄ MUODOSTELMALUISTELIJOILLE!

MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Lauran leiri on tarkoitettu kilpaileville luistelijoille, jotka haluavat tehokkaan harjoitusjakson innostavassa ja kannustavassa harjoitteluympäristössä huippuvalmentajien johdolla. Tulevan kesän leirille on avattu nyt myös ryhmä yksilötaitojen tehoharjoitteluun muodostelmaluistelijoille.

Jääharjoitusten lisäksi oheisharjoituksina monipuolisesti mm. tanssia, lajioheisia sekä fysioterapeutin treenejä. Oheisharjoituksista vastaavat leirin valmentajat sekä muusta ohjelmasta Kisakallion ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

Leirin valmentajina toimivat Laura Lepistön lisäksi mm. Krista Kitti, Elina Järvinen ja Riina Varjokari.

Leirin tanssivalmennuksesta vastaa Tanssii Tähtien - ohjelmasta tuttu kasvo Kia Lehmuskoski.

 


MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Ilmoittaudu leirille tästä!

Leirin hinta 480€ / henkilö.

Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan. Lisäksi leiriläisille luvassa goodiebägit Yvetten, Lucky Skaten ja Puhdistamon tuotteilla. 
Leirille ovat tervetulleita:

Yksinluistelu: Minit, A- ja B-Silmut, Debytantit, SM-Noviisit ja Noviisit, SM-Juniorit ja Juniorit, SM-Seniorit ja Seniorit.

Muodostelmaluistelu: Miniorit, Noviisit ja SM-Noviisit, Juniorit ja SM-Juniorit -> RYHMÄ ON TÄYNNÄ! 

Luistelijat jaetaan ryhmiin taitotasonsa mukaisesti.

Leirillä on lisäksi mahdollisuus ottaa yksityistunteja tekniikan tehoharjoitteluun jäällä 20min/ 25€, sekä fysiokonsultaatiota 60min/70€. Elina ja Krista toimivat kummatkin fysioterapeutteina lajin parissa, mm. maajoukkueluistelijoiden kanssa. Maksu sekä yksityistunneille että fysiokonsultaatioon käteisellä tunneille tultaessa.

Lisätiedot: jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi tai laura@lepisto.me 

Osallistujan peruutusehdot

Mikäli varaus peruutetaan viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua, pidätetään toimistokuluina 45 €/hlö. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua, peritään 50 % hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua tai asiakas ei saavu paikalle, on Kisakalliolla oikeus pidättää koko kurssin/ leirin hinta. Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätämme 45€ varausmaksusta toimistokuluina, ehtona dokumentti (esim. lääkärintodistus). Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun syyn takia, ei Kisakallio ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle.

Koronavirus / Force majeure

Tapahtuman peruuttaminen normaaleista varaus- ja peruutusehdoista poiketen on mahdollista, mikäli koronavirus tai muu normaalista poikkeava syy aiheuttaa riskejä ihmisten terveydelle tapahtuman ajankohtana. Näissä tilanteissa pyritään ensisijaisesti löytämään uusi ajankohta tapahtumalle.

Jos uutta ajankohtaa ei löydy, kyseeseen voi tulla maksun palautus. Tapahtuman voi myös peruuttaa ilman kuluja, jos viranomaiset kehottavat välttämään Kisakallion alueelle matkustamista tai asiakkaalla on esittää joko lääkärin-, terveydenhoitajan- tai muu viranomaistodistus.

Varaa
X

Roosa Koskelon lentisleiri tytöille

Alkaa
21.6.2021
Päättyy
24.6.2021

Kisakallion Urheiluopisto yhdessä Roosa Koskelon kanssa järjestää tyttöjen lentisleirin Kisakalliossa 21.-24.6.2021

Päävalmentajana leirillä toimii Roosa Koskelo – libero ja Suomen lentopallomaajoukkueen avainpelaaja. Koskelo pelaa ammatikseen Stuttgartin joukkueessa Saksan Bundesliigassa.

Leirillä opetellaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja annetaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Leiri on suunnattu vuosina 2006–2011 syntyneille tytöille.

Muut valmentajat infotaan myöhemmin.

Leiriohjelmaan kuuluu lajiharjoituksia, lihashuoltoa ja ulkoliikuntaa. Lentopallon perustaitojen opettelun lisäksi leirillä on mahdollisuus nauttia muun muassa Lohjanjärvestä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä yhdessä kavereiden kanssa.

Leirihinta: 255 euroa/osallistuja
Hinta sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä ympärivuorokautisen valvonnan.

Lisätiedot:
jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi

Varaa
X

Villen ja Petun pelileiri 2021

Alkaa
28.6.2021
Päättyy
30.6.2021
Sinut on valittu hakemusten perusteella Villen ja Petun pelileirille. 

Vahvista osallistumisesi maksamalla leirimaksun. 

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt 11. kerran. 
Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla 28.-30.6.2021.
 
Leirin hinta on 330€

Molempien päivien jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min. Majoitus, ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. 

Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!
Lisätietoja >> Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Pilotti johti Dual Career ohjelman jatkoon syksyllä 6.5.2021
Takana lukuvuosi Liikunnanohjauksen kansainvälistä monimuotokoulutusta

Pilotti johti Dual Career ohjelman jatkoon syksyllä

 – Eroja suomalaiseen opiskelukulttuurin ilmeni paljon. Esimerkiksi meillä korostettava itsearviointi on heille vierasta. Toisaalta monelta osin he ovat hyvin samanlaisia kuin samanikäiset suomalaiset kiekkoilijapojat, pilottikoulutuksesta vastannut koulutusviennin asiantuntija ja liikunnanopettaja Antti Jokinen kertoo. 

Kisakallion Urheiluopisto järjesti osana koulutusvientitoiminnan kehittämishanketta pilottikoulutuksen itä-Eurooppalaisille jääkiekkoa tavoitteellisesti pelaaville noin 16-18-vuotiaille nuorille. Tausta-ajatuksena tässä koulutuksessa on urheilun ja liikunta-alan 2.asteen opintojen yhdistäminen. Pilottiin valikoitui jääkiekkoilijoita, kumppanina olleen urheiluseuran, Harjun Kiekon myötä. Seuran intressinä kokeilussa oli saada lisää motivoituneita pelaajia juniorisarjoihin. Itä-Eurooppa rajautui opiskelijoiden rekrytointikohteeksi koska koulutusvientiä tehdään vain  Euroopan ulkopuolisiin maihin. 

 Koulutukseen osallistui 18 opiskelijaa, joista noin puolet oli kotoisin Venäjältä ja puolet Ukrainasta. Kaikkien opiskelijoiden äidinkieli oli venäjä. Lukuvuoden aikana opiskeltiin kaksi tutkinnon osaa suomalaisesta liikunnan ohjauksen perustutkinnosta. 

 – Pilotin tarkoituksena oli hakea oikeaa muotoa toteuttaa tällaista koulutusta. Miten opiskelu ja urheilu on mahdollista toteuttaa? Miten erilaiset monimuoto-opiskelun tavat toimivat tällaisessa koulutuksessa? Miten opiskelijavalinta voitaisiin toteuttaa? Miten se että vanhemmat maksavat koulutuksen vaikuttaa toteutukseen? Muodostuuko kieli ongelmaksi?

 Opiskelukielenä englanti

 – Opetuskielen vaihtaminen Suomesta englantiin aiheutti näin ensimmäisessä toteutuksessa paljon työtä. Ensinnäkin tällaiseen koulutukseen liittyy valtava määrä kaikenlaisia dokumentteja, jotka ovat suomeksi. Pilotin yhteydessä on pitänyt itse kääntää todella paljon materiaalia.  Tutkinnon perusteet olivat saatavilla englanniksi, mutta todella monta muuta tärkeää materiaalia puuttui, kuten suomalaiseen tutkimustietoon perustuvia suosituksia ja artikkeleita, joita on voinut hyödyntää suomenkielisessä opetuksessa. Nyt piti löytää englanninkielinen vastine. Lisäksi kaikki omat opetusmateriaalit oli tehtävä uudelleen, esitykset, kokeet ja niin edelleen.  Oli myös opeteltava käyttämään perusteiden termejä opetuksessa. Toisaalta tulee osata käyttää sellaisia  termejä, joita urheilumaailmassa käytetään, että opiskelijat ymmärtävät. 

Englanninkielinen opiskelu haastoi myös opiskelijoita. Kielitaito ei ollut kaikilla kovin hyvä. 

– Puolet opiskelijoista osaa englantia niin hyvin, että riittää ongelmitta tähän opiskeluun. Muiden oli tehtävä enemmän töitä. Aksentti on myös oma lukunsa. Kun äidinkieli on venäjä, niin ääntäminen on erilaista. Olemme tässä vuoden aikana oppineet paljon toisiltamme ja poikien kielitaito on yleisesti kehittynyt. 

Kun opetus siirtyi pandemian vuoksi kokonaan verkkoon opiskelijat lähtivät oma-aloitteiset käyttämään Googlen Meet alustan ominaisuuksiin kuuluvaa reaaliaikaista puheen kääntäjää. ominaisuuden käyttäminen ei näy opettajalle. “Power translator” käänsi opettajan englanninkielistä puhetta suoraan venäjänkieliseksi tekstiksi. 

– Tämän toiminnon vaikutusta oli vaikea arvioida ilman venäjän kielen taitoa. Olin myös huolissani siitä, että yrittävätkö he sitä käyttäessää enää kuunnella opettajaa vai keskittyvätkö he ainostaan automaattikääntäjän tekstiin. Jos näin on, niin viesti voi välittyä aivan väärin, Jokinen aprikoi.

 Koronapandemia aiheutti sen, että pilotti toteutettiin vielä enemmän verkko-opetuksena kuin oli alunperin tarkoitus. Aluksi suunnitellut osat opetuksesta toteutettiin liikuntapaikoilla tai luokkahuoneessa lähiopetuksena. Pandemian edetessä siirryttiin ensin verkko-opetukseen siten, että pojat pelasivat edelleen Suomessa  ja lopulta opiskeltiin kokonaan etänä ja opiskelijat olivat palanneet kotimaihinsa.  

– Ajasta ja paikasta riippumattomuus on tietenkin plussa, ilman sitä mahdollisuutta tässä tilanteessa koulutus olisi ehkä jopa pitänyt keskeyttää. Mutta kuten missä tahansa opetuksessa, se vaikeuttaa merkittävästi heikompien tukemisen mahdollisuuksia. Myös koulutuksen lopussa tehdyssä näytössä oli sovellettava.Toisaalta niin se meni tässä tilanteessa myös kotimaisilla opiskelijoilla.

 Urheilu on osa osaamisen kehittämistä

 Pandemia sotki myös suunnitelmia työssäoppimisesta. Toisaalta urheilua voitiin toteuttaa pitkään ja opiskelijat olivat siihen sitoutuneita. 

– Kun tehdään liikunta-alan oman urheilu-uran kanssa lomittain opintoja niin suunnittelussa tulee nähdä mahdollisuudet osaamisen hankkimiseen urheilun lomassa, harjoituksissa, kilpailutapahtumissa ja urheilemiseen liittyvissä sosiaalisissa tilanteissa. Opettajan lisäksi tämän yhteyden täytyy hahmottua sekä opiskelijalle että työpaikkaohjaajalle. 

Varsinaisen urheilemisen lisäksi olisi tarpeen tehdä tavanomaista työharjoittelua, ohjausharjoituksia ja muuta vastaava. Työssäoppimisen järjestäminen vaatii kiinteää yhteistyötä ja suunnittelua seuran kanssa. Lisäksi työpaikkaohjaajana toimiminen vaatii osaamista. Sitä varten on olemassa oma koulutuskin.  

– Tässä asiassa pilotissa ei oikein onnistuttu. Se olisi vaatinut aika paljon organisointia ja ohjausta. Ja lopulta 18 opiskelijaa on aika iso ryhmä. Kokeneena toisen asteen kouluttajana meillä Kisakalliossa oli tietenkin aika korkeat odotukset ja toisaalta seuralla ei ollut kokemusta, Jokinen pohtii.
Kisakallion näkökulmasta kansainväliset tapahtumat olisivat erinomaisia työssäoppimisen mahdollisuuksia ja toisaalta opiskelijat hyvää työvoimaa. Tämän molemminpuolisen hyödyn näkeminen olisi tässä olennaista. 

Viimeiset työssäoppimisjaksonsa opiskelijat tekivät kotimaissaan, ohjaten muun muassa oman jääkiekkoseuransa lapsia. Näiltä jaksoilla syntyi materiaalia aina näyttöihin asti.

 Jokisella on myös käynyt mielessä voisiko koulutuksen toteuttaa kokonaan etänä, opiskelijan sijainnista riippumatta. Eräänlaisena globaalina monimuotoryhmänä.

– Sellaiselle voisi olla jotain kysyntää. Toki se entisestään edellyttää opiskelijalta aktiivisuutta. Olen opettanut myös suomalaisia urheilijaopiskelijoita liittyen Perhon kanssa tekemäämme yhteistyöhön. Heillä toteutusmalli on hyvin joustava ja vastuu opinnoista on urheilijoilla.

 Positiivinen kokemus rohkaisee aloittamaan uuden ryhmän syksyllä

 Kokonaisuutena Antti Jokinen pitää pilottikoulutusta onnistuneena. Hetkittäin yhtä aikaa tapahtuva kehittäminen ja toteutus oli turhauttavaa, mutta lopulta tietoja ja kokemusta kertyi kiitettävästi. Opintojen lopussa järjestetyssä näyttöseminaarissa nähtiin jopa loistavia suorituksia. 

– Olen vakuuttunut siitä, että tällaiselle koulutukselle on kysyntää. Toisaalta liikunnanohjauksen perustutkinnolle on monia erilaisia mahdollisuuksia urheilu-uran rinnalla. 

Suomalaisen ammatillisen koulutuksen järjestäminen on riippuvaista järjestämisluvasta, joka määrittää esimerkiksi sen ketkä koulutukseen voivat osallistua ja millä kielellä koulutusta järjestetään. Koulutusvienti puolestaan on liiketoimintaa, vaikka molemmissa sisältö voi olla hyvinkin lähellä toisiaan.
Jotkut pilotissa mukana olleet opiskelijat ovat myös kysyneet mahdollisuutta jatkaa opintojaan syksyllä kotimaastaan käsiin. Siitä emme ole vielä tehneet päätöstä, mutta kokemukset ovat niin hyvät, että Dual Career-koulutusta jatketaan, Jokinen pohdiskelee. 

Kisakallion uusi Dual Career -koulutus ryhmä alkaa tulevana syksynä. Harjun Kiekon lisäksi on alustavasti sovittu yhteistyöstä Salon Kiekkohaiden  kanssa. Opiskelijarekrytointi tapahtuu jääkiekkovalmentaja ja agentti Ilja Kiritsevskin toimesta. 

– Tällaisen koulutusvientituotteen markkinointi ja agentin käyttäminen on ihan oma juttunsa. Esimerkiksi tätä koulutusta olisi mielenkiintoista laajentaa muihin lajeihin, mutta se edellyttäisi että löytäisimme kumppanin, joka omaisi oikeat verkostot maassa jossa koulutusvientiä voidaan toteuttaa. Markkinointimateriaalin olemme toteuttaneet yhteistyössä. Siinäkin on sovittelemista kun koulutuksen kulttuuri on erilainen. Ja toki sekin vaikuttaa, että opiskelijoiden vanhemmat maksavat itse opiskelusta. Yhden lukuvuoden hinnaksi 2.asteen koulutuksessa vastaavassa koulutuksessa muutamia tuhansia euroja. 

 Ensimmäiset itäeurooppalaiset opiskelijat ovat jo ilmoittautuneet dual Career - uuteen koulutukseen. Lisäksi pääosa nyt loppuneen koulutuksen opiskelijoista jatkaa opintojaan. 

– Ensimmäinen askel opiskelijavalinnasta on henkilökohtaistamisen aloittaminen haastatteluin. Niissä kartoitetaan kielitaitoa ja muita valmiuksia. Tärkeää myös motivaatio opiskella urheilun ohella. Se vaatii itsekuria ja viitseliäisyyttä, Jokinen toteaa. 

 Kaikki kolme osapuolta hyötyvät

 Dual Career- koulutuksen idean isä on Kisakallion myyntijohtaja Lauri Ikävalko, joka on myös aktiivinen toimija Harjun Kiekossa.
– Olen ollut jo jonkin aikaa mukana koulutusvientikuvioissa. Usein on haasteena se, että toimintaa ei saada vakiintumaan. Pilotti antoi tälle koulutukselle hyvä vauhdin. Nyt on selvää, että Dual Career -koulutusta voidaan toteuttaa mielekkäänä tapana nähdä maailmaa ja yhdistää pelaaminen ja opiskelu. Toki on myös tärkeää, että  sitä voidaan tehdä kannattavana liiketoimintana, sehän on koulutusviennin idea, myydä suomalaista koulutusosaamista. Toki on olennaista, että meillä on tässä hyvä kumppani ja kaikki osapuolet, nuori, seura ja kisakallio kokevat yhteistyön hyödylliseksi ja toimivaksi.  

 

Kuva: Hockey Dual Career Program 20-21 ryhmäkuvassa. Vasemmalla vastuuopettaja Antti Jokinen.