• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

lokakuu 2021

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Yläkoululeiri 2021-2022 Suunnistus SU-TO vko 44
X

Yläkoululeiri 2021-2022 Suunnistus SU-TO vko 44

Alkaa
31.10.2021
Päättyy
4.11.2021

*** KUTSULEIRI ***

Yläkoululeirit on tarkoitettu vain henkilökohtaisen kutsun saaneille urheilijoille.

Tästä linkistä ilmoittaudutaan suunnistuksen su-to -leirille 31.10.-4.11.2021. Sunnuntaina leirille tulee saapua klo 18.30-20.30 välisenä aikana.

Huomioittehan, että ensimmäisen leirimaksun yhteyteen oli lisätty materiaalimaksu 20€ (Kasva urheilijaksi -työkirja ja leiripaita). Jos urheilija ei ollut ensimmäisellä leirillä, materiaalimaksu maksetaan Kisakallion vastaanottoon leirille saavuttaessa (kortti- tai käteismaksu). 

 

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallio tuottaa Voimisteluliiton kansainvälisen online-kilpailun 31.3.2021

Kisakallio tuottaa Voimisteluliiton kansainvälisen online-kilpailun

Suomen Voimisteluliitto isännöi rytmisen voimistelun kansainvälistä online-kutsukilpailua perjantaina 9.4. Kilpailuun on osallistumassa naisten ja nuorten joukkuekilpailuun sekä naisten yksilöiden kilpailuun urheilijoita ja joukkueita seitsemästä eri maasta.

Voimisteluliiton järjestämästä online-kilpailusta on tulossa kovatasoinen, sillä Suomen lisäksi kilpailussa nähdään osallistujia Venäjältä, Israelista, Azerbaidžanista, Saksasta, Sveitsistä ja Norjasta. Jokainen osallistuva maa lähettää oman kilpailusuorituksensa verkon välityksellä. Suomalaiset urheilijat kisaavat Kisakallion Urheiluopistolla, joka huolehtii myös kilpailujen teknisestä toteutuksesta ja koostaa vastaanotetut lähetykset yhdeksi kilpailustriimiksi.

Suomesta kilpailuun osallistuu naisten maajoukkue, jossa voimistelevat urheilijat Assi Johansson (seura: Elise Gymnastics), Elisa Liinavuori (Elise Gymnastics), Olivia Nissinen (Elise Gymnastics), Milja Närevaara (Elise Gymnastics), Inka Ora (Elise Gymnastics), Emma Rantala (Voimistelu- ja urheiluseura Elise Järvenpää), Viliina Sipilä (Elise Gymnastics) ja Amanda Virkkunen (Hämeenlinnan Voimisteluseura) sekä nuorten maajoukkue. Yksilöissä Suomea edustavat erikseen nimetyt urheilijat koronarajoitukset huomioiden.

Kilpailuja on mahdollista seurata Voimisteluliiton SolidSport-kanavalla.

Online-kilpailut yleistyneet Koronatilanteessa

Suomen Voimisteluliiton alaisista kilpailuista lähes kaikki kilpailut kuluneen vuoden ajalta on järjestetty etä,- online-, virtuaali- tai hybridikilpailuina. Voimisteluliitto on myös mukana kehittämässä kansainvälistä online-kilpailutoimintaa.

Koska korona on perunut kilpailut ja tapahtumat eikä kansainvälisiin kilpailuihin tällä hetkellä matkusteta kuten yleensä keväisin, on voimistelun kilpailutoiminta siirtynyt verkkoon. Tällä hetkellä Voimisteluliitto järjestää kahta kansainvälistä online-kilpailua, Kisakallion rytmisen voimistelun kilpailun lisäksi telinevoimistelun nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailuja.

- Viesti voimistelijoilta on ollut selkeä: kilpailuja halutaan. Olemme pyrkineet sopeuttamaan toimintaamme, niin että kysyntään voidaan vastata ja kilpailuja järjestää terveysturvallisesti ja rajoitukset huomioiden. Uudet kilpailumuodot ovat olleet suosittuja, sekä osallistujia että järjestäjäseuroja on ollut paljon. Näistä kokemuksista ja uusista kilpailumuodoista saatu oppi halutaan saada pysyvästi osaksi voimistelutoimintaa, voimistelu- ja seuratoiminnan johtaja Susanna Porola kertoo.

Teksti: Voimisteluliiton tiedotteesta