• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

lokakuu 2021

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Yläkoululeiri 2021-2022 Suunnistus SU-TO vko 44
X

Yläkoululeiri 2021-2022 Suunnistus SU-TO vko 44

Alkaa
31.10.2021
Päättyy
4.11.2021

*** KUTSULEIRI ***

Yläkoululeirit on tarkoitettu vain henkilökohtaisen kutsun saaneille urheilijoille.

Tästä linkistä ilmoittaudutaan suunnistuksen su-to -leirille 31.10.-4.11.2021. Sunnuntaina leirille tulee saapua klo 18.30-20.30 välisenä aikana.

Huomioittehan, että ensimmäisen leirimaksun yhteyteen oli lisätty materiaalimaksu 20€ (Kasva urheilijaksi -työkirja ja leiripaita). Jos urheilija ei ollut ensimmäisellä leirillä, materiaalimaksu maksetaan Kisakallion vastaanottoon leirille saavuttaessa (kortti- tai käteismaksu). 

 

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Karnaisten korpi uudistuu 14.7.2021
Opastaulut, kartat ja luontotaulut uudistettu

Karnaisten korpi uudistuu

Retkeilyn kasvattaessa edelleen suosiotaan myös Karnaisten korven retkeily- ja luontopolut ovat saaneet uuden ilmeen, opastaulut sekä luontotaulut.

Yhteistyössä Lohjan kaupungin, Kisakallion Urheiluopiston ja Lohjan Liikuntakeskuksen kanssa tehdyssä projektissa on pystytetty kaikkiaan 4 isoa infotaulua sekä toistakymmentä ”olet tässä” karttaa opastamaan korvessa retkeileviä. Samalla kaikki opasteet on maalattu uudestaan eri teemojen mukaisesti.

Uudet pääopasteet sijaitsevat Suoniementaipaleen ja Jantoniementien virallisilla parkkipaikoilla sekä Kisakalliossa Susi Training Centerin kulmalla ja Katajarinne huoneistohotellin parkkipaikan läheisyydessä. 

Isoissa opastaulussa on pelkistetty suunnistuskartta korvesta sekä lyhyet esittelytekstit reiteistä. Kartassa eri värein kuvatut reitit löytyvät maastosta samoilla väreillä. Punainen on luontopolku, keltainen on tarinapolku ja sininen on Korkiamäen lenkki. Ruskealla on puolestaan merkitty maastopyöräilyyn soveltuvat reitit. Lisäksi taulusta löytyy QR-koodien takaa infoa mm. jokamiehenoikeuksista, retkeilyetiketistä, Lohjan matkailun ja Liikuntakeskuksen palveluista.

Luontotaulut kertovat metsäluonnon monimuotoisuudesta

Opasteiden lisäksi Karnaistenkorven luontopolun varrella olevat luontotaulut on uusittu kokonaan. Taulujen sisällön on suunnitellut Lohjan kaupungin ympäristösuunnittelija Laura Ahopelto.

– Nyt luontotauluja on päivitetty, modernisoitu ja yksinkertaistettu. Teemana on metsäluonnon monimuotoisuus eli tauluissa on tietoa mm. kasveista, eläimistä ja sammalista ja siitä, miten metsäluonnon monimuotoisuutta voi havainnoida, Laura Ahopelto kertoo suunnittelun taustaa.

Uusien opastaulujen ja karttojen sekä luontopolkutaulujen visuaalisen ilmeen on luonut Milja Viljamaa mainostoimisto MiljART Oy:stä.

– Projekti oli todella mielenkiintoinen ja nyt minäkin uskalla lähteä korpeen koirien kanssa kun tiedän että löydän sieltä takaisin, nauraa joskus korvessa ”hiukan eksyksissä” ollut Viljamaa projektista.

LUE LISÄÄ JA LATAA KARTAT