• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

lokakuu 2021

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Yläkoululeiri 2021-2022 Suunnistus SU-TO vko 44
X

Yläkoululeiri 2021-2022 Suunnistus SU-TO vko 44

Alkaa
31.10.2021
Päättyy
4.11.2021

*** KUTSULEIRI ***

Yläkoululeirit on tarkoitettu vain henkilökohtaisen kutsun saaneille urheilijoille.

Tästä linkistä ilmoittaudutaan suunnistuksen su-to -leirille 31.10.-4.11.2021. Sunnuntaina leirille tulee saapua klo 18.30-20.30 välisenä aikana.

Huomioittehan, että ensimmäisen leirimaksun yhteyteen oli lisätty materiaalimaksu 20€ (Kasva urheilijaksi -työkirja ja leiripaita). Jos urheilija ei ollut ensimmäisellä leirillä, materiaalimaksu maksetaan Kisakallion vastaanottoon leirille saavuttaessa (kortti- tai käteismaksu). 

 

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Akroteamin trio EM-kisoihin Italiaan 26.9.2021
Kisakalliossa harjoitteleva

Akroteamin trio EM-kisoihin Italiaan

Kisakalliossa harjoittelevat Tytti Lindberg, Helmi Österberg ja Fanny Värri edustavat Suomea syyskuun 29.9.–3.10. Italian Pesarossa pidettävässä Akrobatiavoimistelun EM-kilpailussa. 

– Nämä ovat kaikkien ensimmäiset arvokilpailut ja on mukavaa päästä kisaamaan pitkästä aikaa livekisoihin kunnon yleisön ja tuomareiden eteen. Nämä ovat samalla myös meidän viimeiset kilpailumme tällä kokoonpanolla, joten lähdemme tekemään parhaamme ja aiomme nauttia joka hetkestä kisapermannolla, trio kommentoi.

Suomen trio kisaa sarjassa Juniors (13–20-vuotiaat). Valmentajana suomalaisilla on Maksim Chulkov ja joukkueenjohtajana toimii Pauliina Vastamäki. Akrobatiavoimistelun lajipäällikkö Nenna Karhu Suomen Voimisteluliitosta toteaa, että Italiaan lähdetään odottavaisin mielin.

– Takana on tiukka leiriviikonloppu, jossa viimeisteltiin kisaohjelmia. Moni voimistelijoista on todella odottanut ulkomailla kilpailemista, joten nyt on tärkeintä nauttia yleisölle esiintymisestä ja tehdä oma paras kisapermannolla, Karhu sanoo.

Akrobatiavoimistelu on Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) alainen kilpailulaji, jossa kilpaillaan MM-tasolla asti. Vuonna 2018 akrobatiavoimistelu oli ensimmäistä kertaa mukana nuorten olympiakilpailuissa.


Vasemmalta Jyväskyläläinen Helmi Österberg, vihtiläinen Fanny Värri ja lohjalainen Tytti Lindberg edustavat Suomen Akrobatiavoimistelun EM-kilpailuissa Italiassa. 

Tuore lohjalaisseura, joka vetää urheilijoita Helsingistä asti

Akroteam on lohjalainen vasta reilun vuoden toiminut akrobatiavoimisteluun erikoistunut voimisteluseura. Akroteamin kaikki harjoitukset pidetään Kisakalliossa. 

– Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Valmentajamme Maksim Chulkov on nyt ollut mukana tasan kolme vuotta ja tähän asti olemme päässeet. Taso euroopan huipulla on kova, mutta emme me sitä keskenään harjoittelemalla tavoita. Myös seuran nuoremmille jäsenille on hyvä nähdä läheltä mitä lajissa eteenpäin pääseminen antaa ja vaatii, Akroteamin puheenjohtaja Pauliina Vastamäki arvioi. 

Akroteamin voimistelijoista pääosa on paikallisia, mutta kilparyhmiin tullaan myös kauempaa. Suvihelmi Niemelä, 13, ja Sofia Kaila, 16, kulkevat viisi kertaa viikossa treeneissä pääkaupunkiseudulta. 

 – Meillä on sellainen  kyytirinki, jolla kuljetaan. Täällä on hyvä valmennus ja hyvät treeniolosuhteet. Maksim on maailmanmestari ja pystyy opettamaan kaiken. Meistä myös pidetään hyvää huolta, tytöt kertovat. 

Akroteamin voimistelijoiden ikähaitari on 4-20 vuotta. Seurassa voimistelee kaikkiaan noin 75 voimistelijaa, joista 50 harrastaa lajia kilpailumielessä. Lisäksi seura pitää kahdella lohjalaiskoululla iltapäiväkerhoa. 

– Tämä on melkein maksimimäärä voimistelijoita, joita voimme näillä resursseilla ottaa. Olisi kyllä kaikenlaisia ideoita, perheakroa ja vaikka mitä, Vastamäki kertoo.


Ronja Vikstedt on Akroteamin tanssi- ja fysiikkavalmentaja. Treenaamassa edistynyt kilparyhmä.